Equip

Per nosaltres el més important són les persones i el nostre objectiu principal és poder ajudar-te en tot allò que necessitis per aconseguir una bona salut i benestar.

Com ho aconseguim?

Sempre oferint els millors productes i serveis de la mà dels nostres professionals del sector.

A més, ens esforcem per tenir els preus més competitius del mercat i perquè puguis trobar tot allò que necessitis amb nosaltres.

Sempre busquem tenir les últimes tendències, millorant cada dia i en constant aprenentatge i formació per poder donar una recomanació d'alta qualitat i assessorar-te en tots els teus dubtes. Treballem de la mà de les millors tecnologies i innovacions per millorar cada dia i que la teva experiència amb nosaltres sigui satisfactòria.

SOM història, experiència, proximitat, ajuda, orientació, professionals, persones, tecnologia i innovació. SOM EL QUE NECESSITES.
 


ESPECIALITZACIÓ I ORGANITZACIÓ EN DEPARTAMENTS

A Viñamata Group el més important són les persones. És per això que ens posem al teu servei amb un equip de professionals integrat per diferents perfils que ho fan possible. Un equip que es distingeix per la seva amabilitat, servei, reciclatge i continua dedicació.

GERÈNCIA

Ens esforcem al màxim dia a dia per poder dirigir l'equip i resoldre qualsevol necessitat. Intentem tenir disponible qualsevol referència que necessitis, disposar d´una gran varietat de productes de parafarmàcia a preus molt competitius i oferir-te un ventall gegant de serveis.

FARMACÈUTICS, TÈCNICS I AUXILIARS

La salut no té horaris, per això nosaltres et cuidarem les 24 hores de tots els dies de l'any. Estem en constant formació per donar-te l'atenció que mereixes, resoldre qualsevol dubte i aconsellar-te el tractament que més et beneficiï. D'altra banda, també intentem tenir una gran varietat de medicaments perquè sempre trobis allò que busquis. Estem al teu costat per qualsevol preocupació o problema que tinguis.
 

DERMOFARMÀCIA

Volem mimar-te, cuidar-te i que et sentis més atractiu/a. Per això, t'assessorarem sobre allò que més et preocupi, d'una forma personalitzada i t'aconsellem el tractament més adequat per al teu tipus de pell, cabells o necessitat. A més, posem a la teva disposició una gran varietat de productes a preus molt interessants.

DIETÈTICA I PRODUCTES NATURALS

Sempre hi ha una alternativa més natural, i els nostres especialistes trobaran allò que millor s'adapta a tu. Els productes naturals i de dietètica són una realitat que treballem amb molt d'esforç per oferir-te la millor opció.

INFANTIL

En aquest espai ens centrem a la part més fràgil de la societat: els nens, per això oferim un assessorament personalitzat. Aquí estem pels pares i pels seus nens, tot l'equip especialista infantil es preocupa del benestar de tota la família.


ADMINISTRACIÓ

Establim un sistema de control i registre de totes les operacions que realitzem. Aquestes gestions són indispensables per garantir l'eficiència del maneig pressupostari, financer i comptable, i així poder continuar oferint un gran servei als nostres clients.

COMANDES I REPOSICIÓ

Ens encarreguem de poder tenir 20.000 referències sempre disponibles al moment. Tot ha d'estar perfectament exposat i amb els estocs disponibles a la sala de vendes ia la nostra botiga en línia. ONLINE A la nostra botiga online podràs trobar tots els productes de cosmètica i parafarmàcia que necessitis de la manera més visual i amb els preus més competitius del mercat. Us ho mostrem tot sempre amb la major transparència possible.

SEGURETAT I NETEJA

Fem brillar la farmàcia i transformem el seu aspecte al més acollidor i agradable possible. Ens preocupem que tot estigui en ordre i es compleixen totes les mesures de seguretat.