Proves de colesterol i glucosa


Hipertensió? Colesterol alt? Diabetis? Grasa abdominal?

Des de Farmàcia Viñamata ressaltem la importància del control de la hipertensió, el colesterol alt, la diabetis o el greix abdominal, ja que són factors de risc que podrien suposar alguna malaltia cardiovascular greu. A causa de mals hàbits alimentaris i un escàs exercici físic, les persones de risc cada cop són més joves.

El mesurament d'aquests paràmetres és un indicador objectiu de l'estat d'una persona. Ens fixarem en els valors que marquen les societats científiques de referència per considerar què és normal i quan aquests paràmetres són elevats.

T'oferim diferents analítiques realitzades amb l'última tecnologia del mercat, per tal de donar resultats molt fiables en pocs minuts, i així poder ajudar-te a portar un seguiment correcte i assessorar-te sobre el teu estat de salut.

  • Glucosa i HbA 1C: Utilitzant el dispositiu COBAS amb el sistema Roche diagnòstics podràs saber com han estat els teus nivells de glucosa en els darrers 3 mesos.
  • Colesterol total, LDL, HDL i triglicèrids: realitzat també amb el dispositiu COBAS de Roche diagnòstics, ens dóna un resultat molt precís del teu perfil lipídic.

Totes aquestes proves es realitzen en una zona especial d'atenció personalitzada, garantint les mesures higièniques adequades i amb l'equipament i aparells calibrades per garantir el bon resultat dels mesuraments.

Vols reservar la teva cita o necessites més informació? Omple el formulari de contacte que trobaràs a continuació.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.