Intoleràncies alimentàries

Tens problemes digestius? Et sents pesat? No t’aprimes?

T’oferim diferents proves per tal que trobis la resposta:

  • NutriGen Diet Complet: estudi genètic que examina les causes de l'obesitat o sobrepès i estableix un pla dietètic personalitzat per perdre pes, específicament dissenyat a partir del seu DNA. Amb NGD Complet obté un tractament de modificació de la dieta per assolir els resultats fisico-nutricionals desitjats.
  • Intolerance Test: la intolerància a diferents aliments de la dieta mediterrània, a la lactosa o al gluten, es pot predir genèticament amb el Intolerance Test. Aquestes proves ajuden als professionals mèdics i nutricionals a conèixer els aliments que millor senten seus pacients per desenvolupar un pla nutricional adequat que li eviti molèsties causades per menjar i que li serveixi per portar una vida sana i adequada. El test d'intolerància utilitza tecnologia exclusiva validada per l'Agència dels EUA de la FDA (Food & Drug Administration) i permet una elevada especificitat i sensibilitat a partir d'una sola gota de sang.
  • Gluten Intolerance Celiaquía: Test instantani de intolerància al gluten, per detectar, a partir d'un dispositiu d’un sol ús, la sensibilitat al gluten i la malaltia celíaca. (Prova ràpida, no genètica).

Les proves genètiques que duem a terme no són invasives, 99,99% fiables i eficaç, dissenyades específicament per a la cura i la salut de les persones, útils per aconseguir una alimentació saludable i equilibrada i vàlides per tota la vida.

Demanar cita

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.

Altres serveis de Farmàcia Viñamata